BIOLOGISTUL sau „Zeul Evolutie ….nu-i!”

regizare jalnica de film de mana a -3-a -„evolutionismul ” are adepti care „CRED” cu adevarat in el;cei care cred in el spun despre ei ca sunt inteligenti iar cei care nu o accepta sunt niste ignoranti …fireste nu se abtin sa nu verse si niste blasfemii si hule impotriva lui Dumnezeu si a Bibliei ,ca sa se racoreasca.

-multi dintre atei care desigur se prosterneaza in fata acestei farse a secolului demonstreaza ca omul are aceasta constiinta a nimicniciei sale in universul maiestuos. ei nefacand ceva diferit de crestini adica SE PROSTERNEAZA …cu o religiozitate pe care rar o vezi si la cei mai fanatici crestini,spre o autoritate suprema ,zeul Evolutie ,il adora si ii aduc ca jertfa bineplacuta hulele si blasfemiile la adresa Dumnezeului Adevarat si cand se discuta despre zeul lor nu suporta sa ii contrazici ,daca ii contrezi isi pierd firul logic si incep sa spuna multe…doar ca sa nu taca.

Zeul Evolutie nu e privit NICIODATA IN FATA de catre atei ,ci cand sunt in preajma lui ,ei se tem sa priveasca aratarea idolului si privesc la el DOAR PRIN INTERMEDIUL teoriilor si deductiilor caci daca ar privi direct se tem ca …NU ESTE…iar aceasta teama e infricosatoare caci le trezeste iar cosmarurile cu Dumnezeul Adevarat…de care zeul Evolutie doar ii scapase . atunci cu adevarat s-ar simti pierduti caci nu la va ramane altceva decat sa ….creada in Dumnezeu…sau sa se zbuciume toata viata ; unii(nu toti) „prefera” sa se zbuciume …

videoclipul de mai jos mai intoarce o data cutitul in Zeul Evolutie…care nu-iiiiiiii !

Reclame
Publicat în GANDURI. 1 Comment »

Un răspuns to “BIOLOGISTUL sau „Zeul Evolutie ….nu-i!””

  1. io Says:

    WOW! ce video edificator. . Nu te cobori la nivelul asta de informatie ca te faci de ras fratie!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: