Adam si Eva ,dovediti stiintific

In prezent se stie  ca toti oamenii in viata, au ca origine feminina  O SINGURA FEMEIE  numita „Eva mitocondriala” care a de fapt Eva din Geneza. oamenii de stiinta au aflat ceea ce se stia de mii de ani din Scriptura.

dar sa vedem viclenia INTERPRETARILOR oamenilor de stiinta evolutionisti pe etape:

1.FAPTUL SIGUR  DEMONSTRAT E: .EVA (mitocondriala) e unica stramoasa a tuturor oamenilor de pe pamant .=> cercetatorii confirma stiintific ce a transmis Dumnezeu acum mii de ani in Scriptura.

2.ATENTIE ce fac cercetatorii de la acest punct DUPA CE AU STABILIT CLAR IN LABORATOR ADEVARUL 1.CA EVA E SINGURA STRAMOASA (ca in Biblie): incep sa isi dea cu parerea la varsta Evei luand de data asta evolutionismul ca adevarat si ajung la 200.000 de ani si nu la vreo 7.000 de ani 🙂 ->adica combina rezultatul clar de laborator(care confirma Biblia 100%) facut de stiinta zilelor noastre cu filozofia evolutionista nedovedita(care se straduieste sa contrazica Biblia 100%) .

apropo de ADAM ,

1.FAPT  DOVEDIT IN LABORATOR:TOTI oamenii zilelor noastre au un stramos COMUN : Adam Y-cromozomial =>fapt care CONFIRMA BIBLIA

dar

2.URMEAZA INTERPRETAREA  EVOLUTIONISTILOR a rezultatului adevarat 1. ? desigur ceva care sa confirme teoria nedemonstrata a evolutiei ( si sa contrazica BIBLIA) si afirma ca ADAM a trait cu zeci de mii de ani DUPA EVA mitocondriala. 🙂

in concluzie ,DOVEZILE CLARE NEINTERPRETABILE ALE LABORATOARELOR STIINTIFICE SUNT:

„TOTI OAMENII ZILELOR NOASTRE AU UN STRAMOS COMUN PE LINIE PATERNA (ADAM Y CROMOZOMIAL) SI UN STRAMOS COMUN PE LINIE MATERNA (EVA MITOCONDRIALA) „=>dovedesc acuratetea Bibliei . ->iar restul AFIRMATIILOR sunt interpretari evolutioniste . IATA CA DUMNEZEU NE TRANSMITE SI PRIN STIINTA, CA…EXISTA !

Sunt voci care reclama cele 4 grupe de sange numai din 2 oameni?

Simplu :

Adam- AB,Eva -AB

copiii:

unii: A   , A,  A….

altii :B,   B    ,B…..

nepotii:

intre   A si  B=>A,B,AB,O

http://www.biology.arizona.edu/human_bio/problem_sets/blood_types/inherited.html#calculator

Reclame
Publicat în Creationism. 8 Comments »

8 răspunsuri to “Adam si Eva ,dovediti stiintific”

 1. sintetic Says:

  Felicitari!!! Esti total pe langa subiect.

  Ia si citeste inainte sa mai scoti vreo aberatie „DOVEDITA STIINTIFIC !!!!”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Mitochondrial_Eve

  • flyingtoday Says:

   nu reusesti sa discerni singur care e diferenta intre fapt dovedit in laborator si” interpretare „a rezultatului de laborator ?

   1.uite rezultatul PUR:” all women alive today descended in a direct unbroken female line from her”
   2.uite interpretarea care sa se potriveasca evolutionismului:
   „One of the misconceptions of mitochondrial Eve is that since all women alive today descended in a direct unbroken female line from her that she was the only woman alive at the time. However nuclear DNA studies indicate that the size of the ancient human population never dropped below some tens of thousands.”
   =>sa inteleg ca niciodata in procesul de evolutie nu au fost sub 10.000 de oameni ?sigur ca au fost !la inceputuri . dar ce se poate face sa distorsionezi rezultatul de laborator PUR ? simplu o plasezi pe Eva arbitrar intr-o perioada de dupa inceputuri si vii cu povestiri fantastice cu mai multe femei au trait in perioada ei …dar COINCIDENTA ,NUMAI EVA E GASITA CA STRAMOASA LA ORICE OM ASTAZI? UPS!… NUMAI COINCIDENTE …afirma Biblia asta …dar evolutionismul pune tone de machiaj pe fata rezultatului care striga impotriva evolutionismului .

   =>nu poti sa faci diferenta intre un rezultat si interpretarea lui ? trist !
   iata ,inca o data rezultatul: „TOTI OAMENII DE AZI AU O STRAMOASA COMUNA ” FAPT! restul e interpretare a rezultatului sa para ca e din tabara evolutionismului. cat de mult machiaj ar pune pe aceste rezultate ,faptul bazal e acelasi . evolutionistii imbraca rezultatul de laborator in tricoul formatiei lor ,doar laboratoarele si rezultatele sunt in mainile lor,nu? …deci ce ii opreste sa interpreteze dupa cum vor „muschii lor”? asa ca fii mai atent la DIFERENTA intre REZULTAT si interpretarea rezultatului. incearca sa privesti la rezultate fara ochelarii evolutionisti,o sa ai surprize mari,mari!

   • io Says:

    m-ai facut sa rad cu lacrimi la deductia grupelor sangvine..cred ca ar trebui sa citesti un pic despre frecventa grupelor, in ce masura exista sau nu o gena recesiva in cadrul grupelor A si B ca sa poata sa rezulte grupa 0 etc…Grupa AB este rezultanta mostenirii grupelor A si B nu invers…Informeaza-te inainte sa emiti asemenea aberatii

   • sintetic Says:

    Ce mitocondrii?! Ce ADN?! Ce stiinta?! Cuvintele astea suna dubios in vocabularul unuia care e convins ca au existat serpi vorbitori si ca toate speciile din din lumea incap pe-o singura barca.

   • flyingtoday Says:

    am vazut la multi atei acest tip de filtru emotional ( sarpele vorbitor si altele asemenea) ,il lansau cand nu aveau argumente si prin aplicarea filtrului se autolinisteau . si tu il cunosti pe sarpele vorbitor ,el iti sopteste ganduri impotriva lui Dumnezeu => ce s-a intamplat cu Adam si Eva si cu ispitirea lor se catre „sarpele vorbitor”( satan) li se intampla tuturor oamenilor ,deci de ce spui ca nu exista sarpe vorbitor, cand tu insuti il cunosti foarte bine si chiar vorbesti cu el ? 🙂

 2. flyingtoday Says:

  te cred ca ai ras cu lacrimi doar daca imi aduci analiza chimica a lacrimilor tale de la un laborator acreditat,da?
  =>acum o sa te fac sa plangi fara lacrimi …asa sunt eu mai rau http://www.biology.arizona.edu/human_bio/problem_sets/blood_types/inherited.html#calculator

  • io Says:

   am ras a doua oara…ce imi trimiti un calculator de grupe sangvine?!!! :)) wow..e asa greu sa calculezi ca iti trebuie un calculator….Deci sa explicam mai pe inteles:
   N-am zis ca nu ne putem trage doar din 2 oameni ci ca trebuia sa te informezi mai bine!!
   Grupa 0 este cea mai veche grupa iar AB este cea mai noua, rezultata din grupa A si B.Grupa AB a aparut la diferenta de cateva mii de ani fata de grupa O, dovada fiind si frecventa lor.Coincidenta sau nu, in Africa, un procent de 65% din oameni prezinta grupa 0(de acolo a pornit omul in „aventura evolutionista”);grupa 0 e cea mai frecventa pe aceasta mareata planeta.
   In Europa, inante de anul 1.000 b.c. nu exista grupa sangvina AB;studii facute cu ocazia diverselor exhumari ale mormintelor din acea perioada indicau absenta totala a grupei sangvine AB
   Deci de aia am zis „Grupa AB este rezultanta mostenirii grupelor A si B nu invers”
   Si apropo, din 2 parinti cu AB nu e musai sa iasa nepoti cu grupa 0, calculatorul ala arata posibilitatile..Daca nu exista gena recesiva la macar unul din parinti, adio grupa 0 pentru nepoti si strastranepoti si tot neamul lor :D…

   • flyingtoday Says:

    deja a devenit plictisitor sa repet iara si iara acelasi lucru
    @io spune

    1.inante de anul 1.000 b.c. nu exista grupa sangvina AB
    2.Grupa AB este rezultanta mostenirii grupelor A si B nu invers
    3.Grupa 0 este cea mai veche grupa iar AB este cea mai noua

    =>afirmatiile de mai sus nu sunt dovedite in laborator azi ci sunt speculatii evolutioniste .

    =>daca mergem azi la un laborator de analize se poate dovedi ca
    1.toti oamenii de azi au 2 stramosi comuni (Eva mitocondriala si Adam Y cromozomial)
    2.avem 4 grupe sanguine si se poate dovedi practic ca din 2 parinti AB pot iesi TOATE CELE 4 GRUPE SANGUINE

    =>DECI TOT CE AM AFIRMAT EU E SUSTINUT DE PROBE STIINTIFICE PALPABILE AZI pe cand afirmatiile tale sunt presupuneri NEDOVEDITE IN LABORATOR AZI prin probe experimentale .


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: