Stiinta Woo Doo sau Evolutionismul

de ce este evolutionismul o religie   si nicidecum stiinta ? simplu, urmariti cele 2 filme in care se trateaza problemele la care nu au raspuns niciodata si nici nu au cum sa raspunda preotii woodoo evolutionisti …  🙂  nu exista nici o dovada stiintifica a macro-evolutiei. totusi intrebarea ramane: care e logica sa crezi in ceva nedemonstrat niciodata ca adevarat ,e clar ca e un interes in umbra si care cred ei va trece neobservat ? 🙂  evolutionistii stiu de ce …” ispita bat-o vina !”

religia evolutionista   ataca ,ca din intamplare 🙂 ,crestinismul , dar nimic nu e intamplator pe lumea asta, evolutionismul  e religia oponentului lui Hristos ,adica a lui satan…

satan are  multi adoratori „inteligenti”  care evita sa raspunda la adevaratele intrebari despre realitatea stiintifica a evolutionismului tocmai din cauza ca asta le-ar distruge propria lor credinta  in evolutionism   🙂  de ce sunt doar niste credinciosi  si nicidecum rationali sau inteligenti cei care cred in evolutionism ?raspunsul mai jos:

Reclame
Publicat în Ateism. Leave a Comment »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: